Welcome

Te plictisesti?
Dupa ce citesti ce am scris o sa pleci si mai plictisit ;)

=Rocsy=




vineri, 26 martie 2010

Odata cu primavara...

Publicat de Rocsy la 05:31

Venind azi de la scoala am inceput sa numar chestiile care INCEP odata cu primavara si continua vara. In cele ce urmeaza o sa va enumar cateva lucruri de baza pe care o sa le observati in lunile care urmeaza. In primul rand, inainte sa incep, vreau sa va aduc aminte ca este CRIZA FINANCIARA si apa costa, facturile vin, din ce in ce mai multi oameni renunta la apa si sapun in favoarea economiilor, sper ca voi macar sa va indurati sa faceti un DUS si ce e si mai important sa trageti apa la toilet, ca sa nu spun BUDA.

1. Primavara initiaza transpiratia. Cocalari cu tricouri roz, lipite de corp, care put. Transpiratia ne cuprinde pe toti, mici, mari, grasi(mai ales p'aia grasi!), slabi(hai sa zicem), batrani, tineri, copii, orfani, doctori. Pana si cainii transpira!

De exemplu:
Intri in autobuz. Ziua ta incepuse bine, cand te loveste un miros de iti muta nasu' la spate. Te faci mic, mic si crezi ca e de la tine desi te-ai dat deja de dimineata cu o tona de deodorant. Analizezi atent pasagerii. In stanga ta, o baba te priveste lenesa si parca te injura in gand. In fata ta un cocalarus spreiatus-imputitus care miroase a spray ieftin si mult. In dreapta ta, soc si groaza! un nene mai gras se tine cu o mana de bara de la autobuz. Te gandesti cum sa deschizi un geam, dar pana te gandesti tu cum sa nu mori asfixiat ajungi la statia unde te dai jos. Zambesti usurat ca nu ai murit si pleci mai departe.

2. Transpiratia se imbiba cu stratul solidificat de jeg de pe pielea de crocodil a unora si pute mai rau decat de obicei, deci in principiu primavara da drumul la transpiratie.

3. Porumbeii, si cand spun porumbei ma refer la cuplurile care se calaresc si se ling in bot in public, ies la plimbare. Si te sufoca. In stanga doi , in fata doi, in spate doi. Nu ma simt singura or whateva', nu ma deranjeaza ca se iubesc ca stiu si eu cum e , dar in pana mea nu trebuie sa impartaseasca cu toata lumea.

4. Locul 4 se leaga oarecum de locul 3. Porumbeii isi pun si nume de alint care apar doar primavara respectiv vara, iarna le e mai greu sa conceapa.

Exemplu:
- Pupazoiul meu, mergem la mine sau la tine?
- Vin oriunde mergi tu, pisicuta mea!
sau
- Gogosica mea
sau
- Ciocolatica mea

5. Mamicile mai tinere sau mai batrane(fertilizarea asta merge mana in mana cu banca de sperma) ies cu copii lor la plimbare, ca e cald afara. De obicei au cate doi copii, unul in carucior si celalt saracu' merge de capul lui in fata sau in spatele mamei sale.
6. Primavara se ridica praful, cei de la ADP nu stiu sa arunce apa in timp ce matura strazile asa ca pregatiti'va sa aveti parul plin de praf.(macar isi fac treaba)
7. Primavara si vara se perpetueaza specia umana, mai ales fetele de 14 ani care ori sunt violate ori au prieteni mult mai mari decat ele si uite asa ajungem la faimoasa replica COPII CU COPII.
8. Fanul este de obicei calarit de diferiti tineri si oameni cu placeri ascunse odata cu caldura primaverii/verii.
9. Periuta de dinti devine eventual perie de spalat scumpul loc sacru numit WC, pentru ca nimeni nu se mai oboseste sa isi dea cu peria pe dinti.
10. Produsele de infrumuseta precum luciul de buze, fondul de ten nu lipsesc din trusa, insa deodorantul este de mult o legenda sau cum am spus azi"un subiect TABU"

La asta m-am gandit eu venind azi de la scoala, inconjurata de un miros greu de praf. Totusi tin sa mentionez ca sunt oameni care iubesc spary'ul fie el ieftin de 10.ooo.


Evident tot ce am scris mai sus este parerea mea,
lasati'va si voi parerea acolo jos!

3 comentarii on "Odata cu primavara..."

Albinutzsa spunea...

asa si este.. Spui adevarul ;;) Toti oamenii transpira insa.. daca stii ca ai transpirat, tine-ti mainile pe langa langa corp si.. nu stiu, evita locul aglomerat, te faci dracu de ras :))

Rocsy on 26 martie 2010 la 06:38 spunea...

exact, dar mare parte din populatie nu isi da seama ca PUTE.
Sfat prietenesc:
- folositi un deodorant bun si pentru ori ce eventualitate cum spune si Albinutzsa tineti'va mainile pe langa corp sa nu imprastiati...bucurie:D

Carmen spunea...

Vai Rocs nu ma asteptam la asa ceva!
Cum adica trebuie deodorant? :O
Doamne fereste!
Vrei sa moara micutii daca isi fac si ei macar minimum de igiena corporala? 8-|
Cand da caldura domnii grasi si cu tricouri roz isi masoara smecheria in duhoare :>
Cand afara e cald si frumos mai ca imi vine sa stau in casa decat sa iau masina pana undeva si sa suport putoarea!
Ma daca stii ca puti spalate!
Haideti totusi sa ne bucuram de caldura de afara,de floricele ,de pasarele si de mult jeg! 8->
Ca sa inchei intr-o nota pozitiva:Te iubeeeesc! :x

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

 

Rocsy's blog Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez